I 1960 var der Robin Hood figurer indlagt i forskellige Kellogg's-produkter verden over. I Danmark kunne man erhverve sig figurerne ved at indsende konkurrencekuponer fra pakken. Af annoncerne i Anders And og Co. fremgår det, at der i starten var 10.000 stk. til uddeling. Om figurerne også var indlagt i selve pakkerne herhjemme, vides ikke. Reklamen til højre viser at det var tilfældet i Sverige.

Serien på seks forskellige figurer var produceret af engelske Crescent Toys. Målestokken er en anelse mindre end de samtidige danske 6 cm. Reisler-figurer. De er uden bemaling og støbt i blød plast med mange flotte detaljer. Kellogg's logo og figurens navn er præget under fodpladen.Crescent Toys udgav selv en bemalet version af serien. Originalpakken herover indeholder alle seks  figurer samt to af firmaets riddere således at det skæve styrkeforhold mellem de to parter blev udlignet.  Ridderserien bestod, ligesom mange af firmaets øvrige serier, af seks forskellige figurer.


 

T.v. to typiske eksempler på den tilstand hvori man finder de fleste af Crescents figurer nutildags: De er hele, men en stor del af malingen er desværre skallet af.

Efter sigende kom figurerne i morgenmadsprodukterne umalet, netop for at undgå forurening i forbindelse med malingen.


 
Svensk reklame (fra eBay.com)