Noter

     
 


Figurbilleder:
Der er ved udvælgelsen lagt vægt på at vise urestaurerede figurer i original bemaling frem for pænere, evt. restaurerede eksemplarer. (Min egen hjemmemalede Hamlet herover er dog en undtagelse ☺

Katalogiseringen og oplysningerne omkring dette samleområde har, ligesom det gælder de øvrige figur-sider, haft større prioritet end visning af perfekte eksemplarer, som jo i øvrigt også er uhyre sjældne. Der kan dog forekomme billeder i western-serien hvor det er tvivlsomt om våbnene er ægte.

Afskalning: Krolyn brugte ikke grundmaling og det har desværre resulteret i, at malingen i dag i de fleste tilfælde er delvist skallet af. Derfor er flotte figurer en mangelvare.

Samlerpriser: Vi har set stykpriser på 800-900 stk. for flotte, sjældne eksemplarer (2007!). De figurer der er flest af, er cowboys og indianere, så de handles oftest til ca. 100 kr. for et rimeligt pænt eksemplar. Et større parti blev solgt på QXL for nylig (sep. 2007) og i mange tilfælde gik pæne Krolyn-figurer for ca. 200-400,- kr. pr. stk.
Diverse Krolyn: Billeder herunder, fra en netauktion i 2007, viser et hellefyr mærket Krolyn 502, som efter sigende muligvis er produceret til brug sammen med Teknobiler. Man må formode at der også findes et emne med nr. 501 og muligvis flere.

 Figuren 502, eller serien, kan desværre ikke spores i vores dokumentation og er derfor indtil videre anbragt her.

 

 
 
* Krolyn-afsnittet er senest opdateret:
 
 
  15/5 2022 - Indianere / 1270  Lejrbål med gryde.  
  15/5 2022 - Noter / 502 Hellefyr