Fra Gumlink's præsentation
Bare man dog ikke havde
 smidt indpakningerne heri!

    Dandy's billedserier
Dandy Bubble Gum PicturesTyggegummifabrikken Dandy har siden 1952 udgivet en lang række uforglemmelige billedserier over hele verden og dette afsnit er et forsøg på at registrere og præsentere så mange af Dandys udgivelser som muligt, altså i dette tilfælde også efter 1975.

De fleste danske billedserier er repræsenteret i rækken af tabs herover (p.t. er ikke alle komplette) og senere følger rene udenlandske udgivelser.  Hvad der helt præcist hører til under danske udgivelser kan dog i nogle tilfælde være vanskeligt at afgøre.

 Heldigvis findes der kilder og listen nederst viser hvor jeg har fundet materiale til Dandy-afsnittet. 

Det herlige "Picture Album" herunder var beregnet til flere af serierne og uden fortryk. Det er derfor ikke medregnet i album-feltet under de enkelte serier.
 
Kilder:

Kilde 1: Dandy hedder i dag Gumlink og har på sin hjemmeside en meget flot historisk præsentation af firmaet og nogle af siderne relaterer naturligvis direkte til billedserierne. PDF-fil kan hentes her.
De mange unikke fotos af Dandys produkter i originalemballage er skænket af direktør H. Bagger-Sørensen.
(Bliver tilføjet løbende).
Kilde 2: Bogen "Richs-billeder og andre danske reklamesamlebilleder" af Helge Kudahl omhandler samlebilleder i Danmark generelt med hovedvægt på årene indtil ca. 1960. Den er udgivet på forlaget Rhodos i 2000.
Kilde 3: J.Antonsen: rutineret dansk  samlemærke-samler som har fremskaffet billederne af mange af de sjældnere effekter og derved for alvor sat skub i opdateringen af dette projekt, som længe lå i venteposition. Email:
Kilde 4: Murray's. Engelsk udgiver af "Cigarette Card Values" som er et priskatalog over samlebilleder udgivet i England og dermed jo også over de fleste Dandy-serier. Nogle af de engelske seriebetegnelser er fundet her.
Kilde 5: Andrew N., Australien - er specialsamler af Dandy Tattoos og Airline Stickers og har leveret det meste af indholdet til Tattoo-afsnittet. Det er en lettere omredigeret kopi af hans eBay-guide. Email: uuu890@hotmail.com
Kilde 6 David Liljemark, Sverige - er specialsamler af Dandy Space og har leveret materiale til dette afsnit. Han mangler stadig kort #38  og #91.  Epost: davidliljemark [at] yahoo.se
Kilde 7: Egen samling. Scans og foto, som du synes mangler i projektet, modtages gerne. Jeg har mange huller i samlingen, som mest stammer fra dengang billederne udkom, og er meget interesseret i bytte eller køb. tohan.dk@gmail.com