Noter
 

Figurbilleder: Der er ved udvælgelsen lagt vægt på at vise urestaurerede figurer i original bemaling frem for  pænere, evt. restaurerede eksemplarer. Katalogiseringen og oplysningerne omkring dette samleområde har, ligesom det gælder de øvrige figur-sider, haft langt større prioritet end visning af perfekte eksemplarer, som jo i øvrigt også er uhyre sjældne. Der kan dog forekomme billeder i western-serien hvor det er tvivlsomt om våbnene er ægte.
 
Afskalning: Krolyn brugte ikke grundmaling og det har desværre resulteret i, at malingen i dag i de fleste tilfælde er delvist skallet af. Derfor er flotte figurer en mangelvare.
 
Samlerpriser: Vi har set stykpriser på 800-900 stk. for flotte, sjældne eksemplarer.  De figurer der er flest af, er cowboys og indianere, så de handles oftest til ca. 100 kr. for et rimeligt pænt eksemplar. Et større parti blev solgt på QXL for nylig (sep. 2007) og i mange tilfælde gik pæne Krolyn-figurer for ca. 200-400,- kr. pr. stk.

Realiteten er vel også, ligesom det gør sig gældende for de andre figur-mærker, at det efterhånden er næsten umuligt at anskaffe kvalitets-figurer til samlingen, med mindre man har noget tilsvarende at bytte med.